Ulrik Wilbek – BORGMESTER

Vi bestemmer selv hvilken by og kommune vi gerne vil have. Om Viborg også i fremtiden skal være en levende by med specialbutikker og oplevelser for store og små. Om vi vil have et sundt erhvervsliv med jobs og vækst. Om vi vil have fantastiske foreninger, attraktioner og et kulturliv, der trækker gæster til fra nær og fjern.

Vil vi det, er det nu vi skal handle lokalt. Ikke bare i butikkerne. Men overalt i vores lokale øko-system. Vi skal engagere os i de ting, der sker. Vi skal støtte foreningerne, kulturen og vores helt unikke events. Og, vi skal vælge lokale leverandører, hver gang det er muligt. Når vi står sammen og gør en lille forskel hver især, så kan vi skabe liv, udvikling og jobs. Trække tilflyttere til kommunen, og sikre endnu flere dejlige tilbud til vores unge og gamle. Det er nu det gælder.